Voor 23:59 besteld, de volgende dag bezorgd!
Menu

Drôle de Monsieur

Filters
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Categorieën
Merken
Maat
Kleur
Prijs
Sale
Nieuw
Filters

Bekijk ons Drôle de Monsieur assortiment

In de wereld van de mode zijn er weinig merken die de essentie van subtiliteit en stijl met zoveel verve belichamen als Drôle de Monsieur. Dit eigentijdse Franse kledingmerk heeft zijn oorsprong buiten de stad van liefde, Parijs. De kenmerkende slogan van het merk, “Not From Paris Madame,” is geen gewoon statement; het is een belofte om modewetten te herschrijven en de modebewuste wereld te veroveren.

Lees hier meer over Drôle de Monsieur

Subtiliteit en Verfijning

Drôle de Monsieur, opgericht in 2014, biedt een eigentijdse en draagbare garderobe die de esthetiek van iconische sportkleding viert. Waar veel streetwear-merken de neiging hebben om opvallende logo’s en grafische prints te omarmen, kiest Drôle de Monsieur voor subtiliteit en verfijning. Hun ontwerpen omarmen eenvoudige, monochrome kleurenpaletten en benadrukken hoogwaardige materialen en vakmanschap. Het resultaat is kleding die veelzijdig en tijdloos is.

De ‘Not From Paris Madame’ Collectie

Een van de meest iconische aspecten van Drôle de Monsieur is hun ‘Not From Paris Madame‘ collectie. Dit is niet zomaar een reeks kledingstukken; het is een statement. De collectie viert de trots van het merk om buiten de geijkte modesteden te opereren. Het omvat een scala aan kledingstukken, waaronder t-shirts en hoodies met de kenmerkende slogan in krachtige typografie. Deze stukken zijn een eerbetoon aan de eigenzinnige aard van het merk en resoneren met degenen die op zoek zijn naar mode die anders is dan de rest.

Internationaal Succes

Drôle de Monsieur heeft niet alleen binnen Frankrijk naam gemaakt; het heeft internationaal succes geboekt. Het merk heeft een wereldwijd publiek veroverd door te laten zien dat subtiliteit en verfijning in de wereld van streetwear zeer welkom zijn. Samenwerkingen met andere gerenommeerde merken hebben hun status versterkt en hun reputatie gevestigd als een kracht om rekening mee te houden in de mode-industrie.

Toekomstige Groei

De toekomst van Drôle de Monsieur ziet er veelbelovend uit. Het merk blijft trouw aan zijn visie van subtiel en verfijnd design, terwijl het blijft experimenteren en innoveren. Drôle de Monsieur heeft de grenzen van streetwear verlegd en zal ongetwijfeld doorgaan met het inspireren en transformeren van de modewereld.

In een wereld waar extravagantie vaak de boventoon voert, blijft Drôle de Monsieur trouw aan zijn esthetische waarden. Het merk heeft bewezen dat je niet uit Parijs hoeft te komen om een blijvende impact te hebben op de mode-industrie. Drôle de Monsieur is een ode aan subtiliteit en verfijning, en hun ‘Not From Paris Madame‘ collectie is het levende bewijs van hun unieke benadering van mode.

Bekijk en shop de officiële AW’23 collectie van Drôle de Monsieur vandaag bij Mezaldy!